Frukost

Igår var jag på bio, sammanlagt åt jag ett äpple, en kyckling-cescar-sallad och godis. Imorse var vikten inte jättefarlig. Skönt.

Frukost
1 GI-macka med ost och tomat (mycket ost)
1 stort glas juice
1 stor sharonfrukt
(sen gick jag förbi godisskålen och tog en stor bit toblerone och några jellybeans, fan)

Hjälp

Jag behöver hjälp, någon som kan skriva ett litet typ "matschema" till mig? Inkludera gärna att jag måste äta middag hemma med familjen. Jag behöver hjälp.. jag har verkligen ingen kontroll eller struktur på mitt ätande - vilket resulterar i att jag tappar kontrollen och hetsar. Hetsar jag så spyr jag och, ja, det är ju verkligen inte bra!

Nu ska jag till boyfriend, och vi ska till stan!

Fuck,

Jag hetsade.
Tre mackor med massa ost, 3/4 flapjack, toblerone i massor, soyamjölk, 1 kittkatt. Sen spy spy spy. Äcklig jag är, jag vet det. Fast det sköna var efteråt, när jag helt plötsligt kände att jag var tvungen att göra nummer två. Nu känner jag mig någolunda tom faktiskt. Och om jag har tur imorgon kommer jag undan med te/kaffe, cigg och middag. Det skulle vara skönt. Jag går upp lite sent, så syster redan har ätit fruksot. Fejkar frukost och tar en cigg istället, åker sen till stan med pojkvännen och kollar jeans och grejer och säger till honom att jag redan ätit lunch/frukost ( = brunch). Sen blir det väl middag, kanske inte så mycket om jag lyckas få mina föräldrar att låta mig äta med pojken min. Vi ska typ på bio och han vill laga vegetarisk wok till mig!! Gulliga pojke. Han brukar inte precis tvinga mig att äta massor, även om han vill att jag äter - han ororar sig lite faktiskt.

Pratade med honom idag. Pratade. Om mina problem med familjen, han lyssnade och gav lite råd. Vi kom fram till att jag nog borde gå till en psykolog, men en manlig den här gången. Tidigare har jag bara haft kvinnliga och jag som får bättre kontakt med killar borde kanske gå hos en psykolog av manligt kön?

Nu borde jag väl sova egentligen, men jag känner mig inte trött.
Funderar på att gå ut och ta en cigg innan jag typ stretchar lite och sen sover.
Men det gäller att vara tyst, familjen ligger och sover och mamma är lättväckt.

xxx

2kg

Jag har gått upp nästan två kilo. Det är fantastiskt hemskt! Jag förstår det inte.. fast okej, jag har mens just nu så jag är säkert lite svullen också. Men ändå.

Idag har jag ätit
2 ost mackor med gurka
1 glas ananasjuice
toblerone. mycket

Ska strax äta middag, kyklingfiléer med potatis och lite sallad-grejer. Jag gissar att mitt kaloriintag idag ligger på dryga 1000. Äckligt. Men dom säger väl att man ska ta det lugnt? Och jag håller på att lära mig sluta spy också.. det är lättare sagt än gjort. Ikväll blir det sorlig film med pojkvännen, och han vill äta cupcakes.. jag vet inte om jag ska försöka slingra mig ur det på något smart sätt.

The Fatass Is Back Home

Jag är tillbaka!!
Wiiiiiiiiiiiiiihhheeeeeeeeeeeeeeeeeeew!
And stuff.. Hur som helst. Jag har brännt över 1000 spänn på shopping i London. Det var nice. Fast jag känner mig som en fetto-gris. Hela dagarna har känts som "nu-ska-vi-se-hur-mycket-mat-jag-kan-få-i-min-dotter-utan-att-hon-faktiskt-spricker". Sen har jag mens också, vilket gör mig uppsvälld och chokladsugen. Och ont får jag också. I måndags höll jag på att börja gråta inne på en toalett på Harrods för att mensvärken höll på att döda mig - ipren, ibumetin,alvedon, inget hjälper.
Måste nästan gå till en gynekolog och kolla om man ska ha sådär ont..?

Men jag är hemma, och tack för alla kommentarer!
Jag ska försöka svara.. men inte nu. Jag orkar inte.
Ska äta fettomiddag med familjen och sen träffa boyfriend, har saknat honom så det känns som ett hål i mig. Han sover kanske över, eller om jag sover hos honom. Och juste, jag vill röka också.. han får ta med cigg.

Om 5 timmar

Jag ska vakna om fem timmar. Då ska jag upp, klä på mig, sminka mig, packa det sista och sen åka till flygplatsen. Mamma kommer tvinga i mig frukost när vi är inne i Taxfreen och jag kommer vara fet. London, här kommer jag. Jag är tjock.
Vägde mig nyss, okej, det är på kvällen och jag har druckit typ 2 liter loka (känns det som) och ätit godis och middag men jag vägde 0,3kg mer än imorse. Alltså 0,7kg mer än innan middagen. Fuckface.

Hurrni, vi ses på onsdag, då får vi se hur mycket jag gått upp i vikt..

-0,4kg

Jag kom undan lunchen tack vare att boyfriend inte heller åt lunch, det oroade mig dock en aning... Under dagen har jag gått ner 0,4kg vilket känns underbart! Det blir en (någorlunda smal) svamp/spenat-paj till middag, jag har plockat ut receptet och mamma tyckte att det verkade gott. Eller rättare sagt, hon bad mig fixa fram ett recept på paj som jag tyckte verkade gott.

Ikväll ska jag packa inför london och sen bege mig iväg på filmkväll, det kommer att finnas godis där och jag kommer att falla. Jag är så insiktsfull att jag till och med redan nu kan säga att jag kommer att ge in för suget, men jag ska verkligen försöka stå emot. Och om jag måste ha godis, då ska jag bara ta någon/några bitar och inte låta det gå över styr!

Vad ska ni göra nu på lovet?
Skriv lite fina kommentarer så jag har o läsa när jag kommer hem på onsdag.
Puss!

London!

Imorgon, tidigt, åker jag och mamma till London. Det ska naturligtvis bli jätteroligt, London liksom! Jag kommer naturligtvis shoppa som en jävla idiot och komma hem typ 1500kr fattigare (ja, det är ungefär alla pengar jag har just för tillfället). Underbaart! Men det blir ju lite jobbigt, jag måste äta fulla måltider med mamma som övervakare och antagligen kommer jag inte ha en enda chans på hela semestern att spy. Vi är borta från Söndag morgon till Onsdag kväll och jag kommer sakna min pojke hur mycket som helst - vi är vana att kunna ses varje dag.

Jag åt nyss frukost, jag mår illa över mig själv.
- 1 brödskiva
- 1 avokado med örtsalt
- 1 blodapelsin (en stor)
- Lite nötter och massa russin
- 1 glas light soyamjölk

Äckliga idiot. Inte konstigt att jag aldrig går ner i vikt. Får slingra mig undan lunchen idag, går över till boyfriend och säger att jag nyss åt frukost/lunch. Måste bara packa lite till. Har jag tur då idag så slipper jag undan lunchen och behöver bara äta middag ikväll utöver det jag redan smockat i mig. Undrar hur många kcal det var i min frukost måste räkna efter.

Det blev ungefär 700kcal.. jag är äcklig.

Salta pinnar

Efter middagen smög sig det där suget på, ni vet - "jag skulle kunna äta 500g mjölkchoklad just nu utan att skämmas det minsta". Vad gör man? Jag tog en näve cashewnötter, rätt så många salta pinnar och ett glas "lätt dryck" (lite som en sorts lightsaft). Sen började jag färga håret och suget försvann!!

Maten idag
Frukost som kom upp igen..
1 smoothie hos boyfriend (2 ägg, 1 banan, havredryck och frysta bär)
två godisklubbor och en annan bit godis
hemagjorda hamburgare med fullkornsbröd till middag
ovan nämna cashewnötter och salta pinnar
≈ dryga 1000kcal

Alltså, egentligen har jag ingen aning om det är rätt beräknat.. men på ett ungefär. Ska försöka att inte äta mer nu, 1000kcal är rätt bra. Då ställer väl inte kroppen in sig på svält, men det är ändå för lite?
Föresten, anonym undrade vart på magen jag mätte midjan! Midjan räknas i varje fall jag som den smalaste punkten på magen, liksom på "mitten". Jag trodde det liksom var midjan?

Vad ska alla ni sötnosar göra ikväll?
Jag väntar på boyfriend och funderar på att ta lite kort på min nya hårfärg.

Mina mått

Midja: 62-63cm
Stuss: 92cm
Lår: V53cm H52cm
Handleder: ca 15,5cm
Under bysten: 69cm

Jag ät tjock.

Ska iväg till pojkvännen strax. Ska försöka komma undan lunch, säga att jag åt mycket frukost.. men han är inte så lätt att lura. Laxerande är skönt för stunden, men ger faktiskt en viss ångest. Jag använder Dulcolax just nu, innan har jag kört på Toilax också. Hur som helst, satsa på fibrer istället nu barn, laxerande är inget att ha.

Kick me when I'm down

Min famil är fantastisk. Underbar.
När jag är på botten kommer de och sparkar på mig.
Slå den som ligger, underbar idé.
Inte konstigt att jag är så destruktiv..
Känslor, jag kan inte hantera dem. Jag vet inte hur man gör.
Ibland använder jag mat, ibland cigg.
Då och då använder jag sprit.
Gör det mig till en dålig människa?
Jag tror det.

Update. 00.50
Jag har tagit en laxerande nu.
Åt fyra mackor. En med creemcheese, två med avokado. Sen ett äpple och en sharon. Och en kopp te. Fick panik. Vill inte spy, vill inte känna mig svullen. Tog en laxerande. Bättre än ingenting... Usch.

Dinner and dine

Mamma lagar middag, laxfiléer med mangochutney på och ugnsrostade grönsaker till det. Det är mat som inte ger mig massa massa massa ångest, det är mat som jag kan äta av utan att det leder till hets eller överätning. Det är skönt.

Pojkvännen kom hem till mig, frågade om jag ätit lunch - jag sa att det hade jag. Han frågade om jag ätit mellanmål - jag sa nej, varpå han gav mig en skål sockermüsli och soyamjölk. Hm. Jaja, jag gjorde det för hans skull, han oroar sig. Stackars älskling.

Nu, innan fler hinner börja undra, jag gjorde en titthåls-operation på höger knä för att hitta en liten liten benbit som finns där inne och som ger mig fruktansvärd smärta. Dock hittade min doktor ingen benbit, trots att han sköljde ur knät så gott det gick. Fail liksom.
Jag får typ inte träna på tio-fjorton dagar, det är också fail. Men jag kan promenera i varje fall.

Ikväll ska jag nog färga håret, om jag hinner. Det behövs verkligen! Över 1cm utväxt är inte sexigt.

Fail.

Mamma kom hem precis när jag gjorde i ordning min fantastiska sallad (tomat, gurka, äpple, qournfilé), hon tvingade i mig en extra qournfilé och tre ostmackor. "Man kan inte bara leva på frukt och grönt!". Det kan man visst, vill du se mig försöka mami?
Hur som helst, jag fick flipp och åt en skål glass med fruktsallad också. Samma sekund som mamma gick ut genom dörren för att åka tillbaka till jobbet kastade jag mig mot toaletten. Okej, det går inte så snabbt med ett bandagerat knä, men jag tog mig dit så snabbt jag kunde och sen försökte jag få upp allt.

Jag har ingen aning om hur mycket som kom upp, men det kan inte ha varit allt. Mackor är det svåraste att få upp för mig, glass går ju som en dans, men mackorna.. jag tror de är kvar nere i min mage faktiskt. Usch. Dumma familj som alltid ska dyka upp så fort man vill äta sin lagom kalori- och fettfria lunch.

Nu sitter jag i varje fall med ett stort glas isvatten framför mig, nyduschad och färdig att slå på en film. Funderar på Marie Antoinette eller Danny the Dog. Jag måste sminka mig också, jag ser helt galet sliten ut..

Ikväll blir det laxfilé med ugnsgrönsaker, det är inte för illa. Det är faktiskt mat som jag kan peta i mig utan att dampa och börja gråta.

Snygg, smal, älskad

Jag vill verkligen tillbaka nu, så jag kör på som om ingenting har dragit ner mig någonsin. Visst, dagen började illa och morfinet har nu gått ur kroppen efter operationen, så det gör ont och jag mår illa, men jag tänker inte låta det här snedsteget påverka mig. Jag reser mig ur askan, det har jag alltid gjort.

Det är för övrigt väldigt skönt att vara tillbaka på blogg.se! Jag har verkligen saknat alla html-koder. Haha, vilken jävla nörd jag är, men det är faktiskt sant. Jag är nog kanske nörd.. bantningsnörd, naturnörd (jag går natur på gymnasiet), jag samlar på mig nördig information (oftast angående näringslära, mat, kalorier eller träning) och jag är galen i kläder - klädnörd. Jag tror till och med att jag är nagellacksnörd.. jag har över 50-60 flaskor. Och fotonörd, min kamera är mitt liv. Jag ska försöka lägga upp några av mina bilder här, jag vill vara äkta och ärlig den här gången.

Nu måste jag skriva lite om min vikt och min mat. Jag har gått upp i vikt. Snabbt också. Fast egentligen kan det faktiskt vara svullnad och vatten efter operationen och morfinet.. så jag väntar och ser. Föresten tänker jag försöka med en ny grej, mätning! Istället för våg tar jag tag i måttbandet. Det ger ju mer ett mått på minskning i storlek och mindre ett mått på hur mycket man har i magen, som vågen allt som ofta gör.
Måttband is tha shiiiiiiiit!

Okej, men nu ska jag gå och göra en liten qournsallad till lunch. Min frukost kom upp igen, så för att inte råka ut för hets igen under eftermiddagen äter jag en sallad till lunch. Kanske tar lite kort på den och lägger upp här sen, om den blir fin nog för det.

xxx Mumin

RSS 2.0