Nytt piller

Nytt bantningspiller på Apoteket
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5029897.ab


Kalorier i glass
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article4982835.ab

Så här mycket bränner du i motionsslingan:

Gång: Går du i promenadtakt i en timme har du bränt ungefär 160 kcal, men lägger du till ett par stavar och ökar takten kan du komma upp i drygt 300 kcal på samma tid.

Cykla: nära 400 kcal i timmen.

Jogga :nära 500 kcal i timmen.

Springa: Springer du en mil på en timma har du också bränt hela 750 kcal.


Så här mycket bränner du när du tränar bollsporter:

Squash: Orkar du hålla ut i en timma har du bränt drygt 600 kcal.

Fotboll: På en timmas social träning har du gjort av med 560 kcal.

Basket, innebandy och tennis: Bränner alla tre ungefär 400 kcal i timmen.


Så här mycket bränner de olika passen på gymmet:

Aerobics: 300 kcal på en timme

Body Pump: Nära 400 kcal i timmen

Spinning: 350 kcal i timmen.

Step up: 425 kcal i timmen.

Källa: Aftonbladet.se


Andnöd

Jag och boyfriend låg i hans säng. Gjorde väl ingenting speciellt. Han höll om mig.
Jag fick en panikångest attack.
Det var nog en av de värsta hittills faktiskt. Jag kunde inte andas.
När jag försökte andas in snörpte det åt i halsen och jag fick ingen luft,
det kändes som om någon försökte strypa mitt hjärta.
Boyfriend, som utbildar sig till brandman och därför har grundläggande kunnighet i hantering av just sånt här, höll min hand och försökte få mig att andas normalt. Andas in, andas ut. Helt lugn. Jag förstår inte. Han borde tycka att jag är konstig, men han bara kysste mig och höll om mig när jag frågade sen när jag lugnat ner mig.
Men det här var en av de värsta sakerna jag varit med om. Jag har fortfarande svårt att andas och mina revben gör fruktansvärt ont. Men jag har i varje fall inte känslan av att någon stryper mitt hjärta längre..

Diagnoser

Någon där ute på nätet undrade om jag hade fått några fler diagnoser förutom anorexia. Grejen här var att jag var tvungen att tänka efter lite, jag kommer inte ihåg så mycket från tiden när jag var som sjukast förra gången. Det är som att min hjärna klippt bort flera år ur mitt liv. Jag kommer ihåg vissa saker, som små minnesbilder, men andra saker kan vara helt borta. Därför är det svårt när någon kompis säger "... kommer du ihåg den gången, det var så roligt?" och jag inte kan dra mig till minnes.

Men för att komma till pudlens kärna då, mina diagnoser.

Först fick jag UNS, det gick väldigt snabbt från att jag utvecklade ätstörningar tills det att mina föräldrar tog mig till BUP och sedan vidare till Capio. Kort efter det ändrades min UNS till anorexia, då utan bulimiska inslag. Ungefär i samma veva fick jag en depression diagnostiserad och fick då anti-depp utskrivna. Vidare har jag även panikångest (den har lättat lite nu, men förut var det väldigt jobbigt), insomnings svårigheter (om man nu vill kalla det en diagnos kan man tvista om, men jag har i varje fall fått "hjälp" för det, som i och för sig inte fungerade), fobi för bakterier och så vidare har jag också fått stämplat i min journal. Hm. Nu på senare tid har min ätstörning omkatigoriserats till bulimi med anorektiska inslag. Sorligt. Men jaja, jag klagar inte - bara jag blir smal någon gång!

Hoppas det gav lite svar, känner att det kanske blev lite rörigt.
Vikt: 54,2kg

Listor och planering är mitt liv

Som ätstörd och allmänt diagnostiserad på alla möjliga sätt så är jag natuligtvis lite störd. En av mina besattheter är listor och planeringar. Det blev min boyfriend varse om igår.. Hur som helst. Min plan imorgon är som följer.

Frukost 07.00 (om jag måste): 1 macka med ost /alternativt/ en liten skål med äpple och yoghurt om vi har det hemma.
Lunch 12.30: vatten och koffeinpiller
Middag 19.00: mammas middag

Sen på tisdag ska jag väga mig igen! Wohoooo för mig, jag ska bli smal igen.

Vikt?

Dagens intag
Frukost: 1 ostsmörgås + citronjuice
Lunch: 2 american pancakes + lite bacon
Middag: sparrispaj + kräftskjärtar + sallad
Övrigt: godis...

Vägde mig inte i morse, kommer nog inte göra det imorgon.

53,8kg!

Jag går faktiskt neråt! Woohooo. Imorse sa min pojkväns våg 53,8kg och nu när jag är hemma (har ätit en macka med ost, druckit en 2,25% cider och ätit lite godis) säger vågen 54,3 ungefär. Underbart!

Det är släktkalas ikväll eftersom min mamma fyller år på måndag, kommer nog rätt lindrigt undan ändå. Det blir förrätt (hoppar över den), varmrätt med lax, grönskaer och potatis. Till efterrätt ginos (frukt tillagad i ugn med riven vit choklad på och glass till. hoppar över glassen tror jag). Imorgon vill jag se fina siffror igen!

Föresten så var jag och boyfriend och shoppade lite idag. Det intressantase inköpet blev dessa...


Kändes lite lagom intressant att gå fram till den manliga kassören och betala.. min pojkvän ställde ju inte upp på det i varje fall. Nu ligger dessa i min troslåda. Lagom naughty..


Sex-månaders-middag

Min pojkvän och jag ska fira sex månader i helgen, rättare sagt imorgon kväll.
Han ska laga middag till mig
Jättemysigt, men för att jag inte ska få ångest av den (och det vill jag verkligen inte förtstöra kvällen med) så kommer jag inte kunna äta någonting annat den dagen. Så imorgon får det bli vatten.. och te? Jag gör i ordning en liten påse med nötter och russin som jag kan äta till lunch om det krisar. Förutseende liksom!

Intag 23/4

Frukost: 1 äpple, ca 1 dl yoghurt, russin, 1 glas apelsinjuice (180)
Lunch: 1 äpple, ca 1,5dl blandade bönor, tomatklyftor, 1 skiva bröd (265)
Middag: tortellini, tomatskivor (300)
Övrigt: godis + ost (450)
Totalt: ca 1200kcal

Jag vill ha cigg. Idag är jag fet.

Bruna ben

Jag vet inte om man kan kall den här dagen lyckad - ätit massor, spytt upp det mesta och ikväll vill boyfriend och våran gemensamma kompis F äta pizza hemma hos F. Det skulle i och för sig vara jättetrevligt men tänk om ångesten griper tag igen, så att jag är tvungen att försöka kräkas hemma hos F?

Det känns så jobbigt med skolan just nu, massa kemi, matematik, samhällskunskap och svenska som ska göras klart. Nästa vecka är det både kemi och matematikprov och det känns inte som om jag har koll på någon av ämnena. Usch. Jag vet inte hur jag ska hantera det här..

Jag vill sitta i en solstol med en fin drink med paraply i, med målade fina naglar, smala ben och brun hud. Just nu sitter jag på en träpall med ett glas vatten, nedbitna naglar med gammalt nagellack. Jag har feta ben och blek hud. Det är sverige i ett nötskal. Eller i alla fall mig i ett nötskal i sverige. Jag drömmer om utomlandsresor!

I sommar ska jag och famlijen till Grekland en vecka. Det blir underbart! Men jag måste se till att smalna av tills dess.. annars kommer jag att få det riktigt jobbigt.

Dagens vikt: 54,0-54,5kg

54,1?

Ligger på runt 54,1kg. Eller, jag gjorde. Det var min "morgonvikt" idag. Nu har jag ingen aning..

Min ålandsresa var väldigt angenäm. Visst, det innehöll en del kalorier - men jag lyckades ju faktiskt gå ner ett klio! Och ångesten höll jag undan så gott det gick. På lördagskvällen tvingade jag dock in mig själv i duschen och spydde. Det var välbehövligt! I övrigt tyckte jag att jag höll mig någorlunda i schack. Vi såg på film, skräckis med titeln "the strangers". Faktiskt ganska så läsklig. Min kompis satt och höll på att få andnöd när vi såg den. Haha, det var lustigt!

Mm, idag är min första dag på väldigt länge utan cigaretter. Jag försöker återigen att göra ett seriöst försök att sluta, det enda som skulle kunna omkullkasta mina framsteg är ännu en emotionell katastrof. Vi hoppas att sådana uteblir och att jag kan fortsätta gå ner i vikt!

Puss.
Jag är godissugen.

Cocopop

Yea, jag byter nickname nu. Snacka om att jag inte kan känna mig bekväm med ett namn... men nu har jag hur som helst valt "Cocopop". Vi får väl se hur länge jag håller fast vid det namnet. Har bytt namnet på mitt konto på Anamia-sidan också, eller, jag har helt enkelt bytt användarnamn. Så, ni som hänger där kan tänka på att jag nu mera kallar mig "Cocopop".

Åh, jag har fortfarande inte tagit tag i min kemi!! Prov om en vecka..
Funderar även på att äta lite lunch, fast jag vet inte vad.

Choklad

Jag började dagen med två portioner ångest.
Två tunnbröd med ost och gurka.
Sen gick jag till skolan och insåg att min kemilektion var inställd (okej, vi hade en inkompetent vikarie som inte kunde hjälpa mig att komma ikapp det jag missat). Jag är förkyld. Så nu är jag hemma och ja.. jag ska plugga egentligen. Hm.
Föresten så choklad-hetsade jag och spydde upp allt och nu väger jag tack och lov 54kg igen. Innan vägde jag 54,6kg. Ingen fara med det, men det känns skönt!

Så, plugg var det.. kemi, matematik, samhälle.
Jag vill bara se på något Greys Anatomy-avsnitt och dricka lite viktkontroll och antioxidant-brusis
Gottigott!

Intag

1,5 skiva bröd
5 tunna skivor ost
1 espresso
7dl cola zero
ca 1/2 portion kyckling + lite pasta med sås
300g torkad frukt

För mycket? Kankse. Men jag hoppas i alla fall att vågen är snäll imorgon.
Orkade inte äta upp middagen, min mage spänner och jag mår illa.

HAHA! In your face.

Jag har faktiskt gått ner ett klio under helgen! Woohoooooo för mig liksom. Väger nu mellan 53,9-54,3kg. HAHA! Och anonym som säger att det inte hjälper att hoppa över måltider! HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Okej, jag är faktiskt jätteglad.

Idag har jag hittills ätit frukost (1,5 rostade brödskivor med sammanlagt 5 tunna skivor ost och en espresso) och torkad frukt (ananas och jordgubbar). Sen har jag druckit 6dl cola zero och drygt 1 liter vatten. Bravo för mig. Nu känner jag att jag är tillbaka igen. Dags att gå ner de 4 kilona till 50-sträcket och sen några kilo till. Men 50 är som sagt mitt första mål och om jag kämpar på kan jag nog nå det inom några veckor.

Mamma är bortrest några dagar. Bara jag, pappa och syster. Pappa lagar mat. Tur att mamma planerat åt honom, annars skulle det säkert bli hämtpizza varje middag.. Ikväll blir det pasta med kyckling och fetaostsås. Ganska gott och relativt ångestfritt eftersom 1, det är massa tomat till 2, min pojkvän kommer hem vid middagstid och då får jag träffa honom för första gången sen i torsdags!

Jag har föresten satt upp små belöningar för mina viktmål...
Belöningar
53kg - hårfärgning på salong
50kg - fotbehandling
47kg - smycke/piercing
45kg - tatuering/nya höga assnygga skor!

Åland

Sticker som sagt till åland över helgen, åter på söndag.
Hoppas kunna gå ner ett klio under vistelsen.
Jag behöver gå ner ett kilo, så fet och ful som jag är just nu.
Puss så länge till er!

Intag

Frukost: spydde = 250kcal
Lunch med boyfriend: en halv tallrik pommes + 1 äpple = 400kcal
Middag: 1,5 fullkornstortilla + "pålägg" = 350kcal
Totalt = 1000kcal

Imorgon åker jag till Åland och blir borta tills på söndag. Det betyder minimal övervakning över vad jag äter på dagarna vilket är underbart! Redan imorgon kan jag hoppa över både lunch och middag. Wiiiiiiiiiiie! Måste dock köpa mer cigg tills dess... Hm.

Sex

Min pojkvän måste vara störd. Han finner inte mig frånstötande eller äckligt fet, han tycker att jag är vacker och attraktiv. Efterbliven? Jag älskar honom, men jag förstår inte hur han kan älska mig. Antar att jag har enorm tur..
Är för övrigt galet kåt, mina p-piller gör såhär med mig. Någon annan som upplever den "bieffekten"?

Imorgon tar jag lite sådär spontant ledigt från skolan och är hemma med ovan nämnda boyfriend. Han har lov den här veckan och jag vill gärna ha i alla fall en dag tillsammans med honom. Bara honom. Och juste, gissa om jag vill ha sex imorgon? Haha.

Föresten så hoppar min vikt lite ofrivilligt runt upp och ner.. vet inte riktigt vad jag ska tro. Men på fredag måste jag gå och väga mig hos skolsyster tyvärr. Vilket otroligt straff för ingenting. Vågen kommer ju visa massa mycket ju!
Usch. Nu måste jag hämta bubbelvatten!

Gonatt!

Brott och straff

Jag funderade på en sak när jag var ute och rökte i morse. Är det bäst att göra fel och sen straffa sig eller att belöna sig när man har gjort rätt? Lite som piska eller morot?
Jag tror i och för sig att det är olika från person till person, men jag kan ha fel. Låter det ändå inte mest logiskt att säga att man ger sig själv en belöning när man gjort rätt, borde inte det peppa mer än att straffa sig när man gjort fel? Jag vet faktiskt inte..

Dagens vikt
: 54,7-54,9kg
Försov mig, så jag missar min kemi.. inte bra! Men då har jag några timmar på mig att plugga på provet som jag har i eftermiddag. Visst, jag kanske kan det mesta, men det finns diverse obekanta begrepp.

Gymnastikprov

Imorgon har vi prov på träning, näringslära och hälsa i skolan. Skriftligt.
Jag ska erkänna, jag har nästan inte pluggat alls.. men, vad kan jag egentligen inte efter många års ätstörningar?
Hur som helst, jag börjar som tur är 10.25 imorgon. SKÖNT.
Det blir att gå upp 8.30, duscha och plugga lite. Det är också skönt det.
Sen ska jag träffa boyfriend på eftermiddagen, det behöver jag efter en så shittig dag.
Kaffe imorgon, och middag.

54,6

Jippi. Trots hets, spyor och laxerande väger jag ju 54,6kg. Bravo.. typ.
Skola idag. Är så trött att jag vill dö.

Ballar av stål

Sitter och kollar på Ballar av Stål på femman och käkas ostmackor. Döda mig.
Imorgon är det skola och jag vill gå och spy.

Svar: Allévo fiber är ett piller man kan ta som sväller med 200% storlek i magen. Drick mycket vatten till och det ger en falsk mättnadskänsla. Googla för mer information.

Du och jag, vi tittat nog i olika speglar..


Idag har varit jobbig. Men jag vägde runt 55kg imorse också.. måste gå ner! Det som är skönt är att skolan börjar i morgon, så då behöver jag inte äta mer än frukost och middag. Då borde jag i varje fall gå ner lite.. Måste ner 5kg relativt snabbt nu, står inte ut med mig själv. Jobbigt när pojkvännen är på, han vill äta godis och se på film ikväll. Jag vet precis hur det kommer sluta för min del. Måtte det gå bra. Men jag har ingen kontroll, det är kontroll som är mitt problem. Jag hatar att vara jag.

Dulcolax

Hela kvällen blev en enda stor hets. Kräktes. Nu ligger två laxerande tillsammans med två stora glas vatten i min mage.

Låg och grät hemma hos boyfriend, som vanligt blev han rädd för mig när jag puttade undan honom och rullade mot kanten av sängen. Han klarar inte av att jag uppvisar avvikande beteende tydligen. Förklarade för honom att jag aldrig i hela mitt liv vägt så här mycket, allt han sa var att han tycker jag är vacker nu. Väldigt vacker faktiskt. Han ljuger..

Imorgon är sista lediga dagen. Sen börjar helvetet.
Frukost imorgon, yoghurt.. inte fettfri, men däremot laktosfri.

Tre hektogram

Sedan igår morse har jag gått ner 3hg. Bättre än ingenting och om jag kan fortsätta neråt med 0,3kg varje dag så kommer jag väga 45kg om ungefär 35 dagar. Det skulle vara underbart! Men nu vet jag att kroppen inte kommer vilja gå ner så varje dag och jag vet också att jag kommer att faila någon gång och då gå upp igen. Men ner till 50 borde inte vara några problem, jag får tänka "ett steg i taget". 50kg skulle jag ju kunna väga om ca 16 dagar om jag skulle loosa i den här takten.. tyvärr är inte heller det troligt med tanke på att det finns så jävla mycket påskgodis dels i min ägo och dels runt om i huset.
Kämpa på!

Jag måste se till att dricka mer. Idag har jag uppenbarligen druckit för lite.. jag är törstig som en gnu mitt i öknen. VATTEN.

Imorgon vill jag se mer minus,
mer än idag.
Jag vill vara smal igen,
det är allt just nu. Smal.


Uppdatering. 20.12
Jag har vräkt i mig ett helt påskägg med Dumle-kolor. Gissa om jag kommer ha gått upp 10kg imorgon?

Påskägg = döden

Min mormor gav mig ett enormt påskägg. Naturligtvis har jag satt i mig nästan halva.. äckliga människa. Men jag börjar väga mig varje morgon igen, så nu ska jag försöka få lite koll på min vikt igen. Känns faktiskt ganska så extremt viktigt!

Måste nå 50kg inom 30dagar.. Bara måste! Det skulle ge mig ett bmi på 19,05 och det känns helt okej om man jämför med 20,9 som jag ligger på just nu. BLÄ!

Mormor frågade föresten oroligt: "Hur är det med dig? Jag vet ju att du har lite problem, så hur mår du?"
Vad svarar man på det? Ler, säger att allt är bra och går iväg.

Anorexi

Jag tror faktiskt att min gamla anorexi har vaknat till liv igen. Jag känner hunger, men jag vill inte ha mat. Jag ser mig själv i spegeln, jag ser bara fett. Jag fick godis av mamma i morse, god fin choklad från Åre Choklad, men jag vill verkligen inte äta den. Jag vill äta färska tomater och lite lite kyckling i resten av mitt liv, jag vill gå ner i vikt och vara smalast igen. Det var länge sen jag kände en längtan likt den här.

Nu ska jag först gå ner de hemska fem kilona som mina p-piller gjort att jag gått upp (byter sort nu) och sen ska jag gå ner minst fem kilo till. Det ska gå. Jag har gjort det förr.


Det enda som kan bli svårt är om mamma och pappa börjar gnälla igen, men jag vill ju vara smal, och om ett år är jag 18 och då har de inte längre någon direkt makt över mig. Så, det kommer att gå bra. Under ett år kan jag definitivt gå ner 10kg, nemas problemas.
http://passaicnews.files.wordpress.com/2008/12/weight-loss.jpg

Vändzon

Matdagbok
F: 1 äpple + lite lite fullkornsflingor + soyamjölk light + 3 skivor rökt lax +
1 glas apelsinjuice = 300kcal
L: påsklunch serveras hos mormor, jag äter av laxen,
sillen och kanske en liten potatis
= 400kcal
M: mamma serverar soppa ikväll, det kommer finnas bröd,
men det hoppar jag över
= 150-200kcal
Totalt: ca 900kcal

Jag ställde mig på vågen imorse, det skulle jag inte gjort.. eller, det kanske var bra egentligen - det blev ett litet uppvaknande. Jag väger alldeles för mycket och nu tänker jag definitivt göra någonting åt det. Det började bra idag, frukosten blev ändå mest frukt, soyamjölk och lax ( = mycket bra proteiner!). Det blev som ett slag i ansiktet, jag kan inte hålla på att gå upp i vikt såhär! Visst, mina p-piller gör det definitivt inte lättare. Jag har den billigaste sorten just nu, Neovletta, och den är värdelös. Ska i varje fall byta till Yaz nu, nästa vecka när mina sockerpiller är slut. Skööönt. Yaz ska inte ha några äckliga bieffekter som tur är, och då kanske det blir lättare att loosa mina typ 10.000kg som jag gått upp.

Jag ska varje dag hålla mig under 1000kcal och försöka träna 2-3ggr i veckan. Det är bara att sätta fart, jag har inte tid att vara fet och ful när jag kan vara smal och snygg. Matdagbok, det blir det här på bloggen.

The 400 pound seven-year-old


Rom och cola

Igår då, jag och boyfriend träffade massa härliga vänner och tände en eld och sen drack vi rom och cola. Det var gott och jag blev full som en kastrull som vanligt. Men det blev boyfriend också.. Och idag då, jag är bara ytterst lite bakfull faktiskt. Det är ju helt underbart! Men till frukost var jag tvungen att äta ost, min kropp krävde ost, så jag gav den ost. Och en skiva rostbröd samt några skivor tomat. Gottigott. Nu blir det lunch här hemma i huset, pankakor. Jag steker så jag kan steka lite mindre sådana till mig och lite större till alla andra. Har ätit några oliver också, min vätskeblans säger att den vill ha salt.

Ikväll är vi bortbjudna på middag, men då lär jag komma lindrigt undan. Jag kan ju inte hetsa om vi är bortbjudna och det är lättare att äta mindre om man har ögon på sig - tycker jag.
Nä, nu måste jag steka pankakor.. tyvärr. Men jag ska inte äta mycket, ana är på min sida idag.

Skärtorsdag

Det är väl skärtorsdag idag? Jag har ingen koll tyvärr.. Men vad jag däremot vet är att jag ska supa ikväll. Det var faktiskt riktigt länge sen för min del. Haha. Skönt att få komma iväg ut och träffa lite människor och dricka lite - släppa alla jobbiga tankar.

Åt nyss frukost i sällskap av min pappa, 1 tärnat äpple med lite lite fullkornslight START flingor och light soyamjölk. Gött. Ska bara hålla mig road två-tre timmar och sen drar jag iväg och köper alkohol till ikväll med min pojkvän. Mycket bra.

Oh, yee beloved cookie

Jag ska nu sätta upp som ett litet "mål", jag ska helt och hållet sluta äta ost och nötter. Det är det kaloririkaste jag sätter i mig om dagarna. Än så länge får jag ha godis kvar, men bara på helger och såvidare. Hur som helst, ingen ost, inga nötter. Det ska väl inte vara så svårt?

Bloggdesign!

Jag höll mycket på med just bloggdesigner förut och nu vill jag gärna ta upp det intresset. Om någon är intresserad av att få sin blogg remakead så är det bara att höra av sig. Jag gör designer efter tid och ork, så kanske blir en eller två stycken gjorda idag om någon är intresserad.

Nu ska jag baka muffins (som sen inte ska ätas av mig).
Måste göda upp min familj, så ser jag smalare ut!

Hallonmuffins med kaneltäcke

Godmorgon

"Idag är första dagen i resten av ditt liv"

Jag är så extremt taggad. Har legat hela natten och funderat på vad jag egentligen vill, och det jag vill är att bli smal igen. Det räcker med att gå ner till 45kg. Det skulle nog vara bra att stanna där, eftersom om jag går ner mer än så kommer mina föräldrar antagligen lägga in mig igen - och det vill jag verkligen inte. Så, 45kg. Bmi 17,1. Det är helt okej.

Vad ska jag göra då? Jag ska äta som jag gjorde innan jag började bli mia.. Alltså:
Frukost: 1 ostmacka + ev frukt + vatten/te
Lunch: lite lite sallad + vatten
Mellanmål: frukt/sallad + vatten
Middag: lite av det som mamma serverar + vatten
Övrigt: vatten + te + ev frukt på kvällen

Inget mer, inget mindre. På lördagar får jag äta lite lite godis eller en liten skål glass. Bra. I början såhär kommer jag ta hjälp av Allévo Fiber+, eftersom jag tror att jag har töjt ut min magsäck ganska brutalt.
Idag blir det dock en lunch, eftersom jag måste äta hemma (mamma har förbjudit mig att äta någon annan stans), det blir en portion med tortellini och lite grönsaker.

Hurrni, vad tror ni om mitt upplägg? Ge mig en kommentar och berätta!
Utöver det jag kommer äta kommer jag dagligen promenera och samtidigt försöka klämma in lite träning på gym/aerobics med mera.

Fail

Jag undrar lite om det är värt att fortsätta leva efter det här?

Aldrig mer

Jag tänker aldrig mer kräkas. Det var sista gången.
Nu åker jag iväg och shoppar och äter lunch med min syster.
Maten ska få vara kvar i magen. Inget annat är ett alternativ.
Sen ska jag till psykologen.
Önska mig lycka till för fan. Och rökningen ska trappas ner.

Förbjuden frukt

Nu sitter jag här och går emot en av mina regler. Jag äter efter klockan 20.00. Och det är tänkt att det ska stanna i min mage.. det är detta som strider mot min regel. Jag äter 1 äpple, 1 päron, några torkade aprikoser och lite russin skurna i bitar. Gott - kanske, men ändå ganska förbjudet.

Jag stod nere i butiken med mina vänner, kan tillägga att alla är av det manliga könet, och funderade. Skulle jag köpa lite godis som alla andra gjorde? Ville jag ens ha godis? Nej. Jag ville ha en cola zero och en cigg. Så fick det bli. Men som sagt, nu äter jag frukt..

Imorgon slipper jag frukosten, kanske tar en frukt och lite te om jag känner att jag behöver, annars na-da. Sen ska jag och min syster äta lunch tillsammans, får väl se till att det blir en sallad eller någonting annat "lätt". Känner ett desperat behov av att loosa just nu, jag är säker på att jag gått upp i vikt, men jag vågar inte kolla efter. Skam.

I övrigt måste jag inhandla grejer imorgon.. nya skor (mina nuvarande är så trasiga att det är mer hål än skor..), och sen några klänningar eller liknande. Klänningar är mer smickrande för min runda figur.. och om man är fet och inte kan gå ner i vikt så jävla snabbt så får man väl göra det bästa av situationen? Så.. klänningar och nya skor.

Känner för övrigt ett enormt behov av mer frukt.. och typ, sex.

Mensvärk

Jag har en fruktansvärd mensvärk! Det är verkligen helt sjukt.. kan det vara så att jag har en sån där cysta? Det har jag i varje fall hört att man kan ha och att det kan göra fruktansvärt ont. Jag har så ont att det känns som om jag ska svimma... HEMSKT är ordet vi letar efter här.

Intag idag
frukost som kom upp igen (kanske 200kcal)
några få bitar kyckling (50kcal)
lite godis (150-200kcal)
8 bitar sushi (300kcal)
Totalt: avrundar upp till 850kcal

Nu ska jag iväg ut igen. Kanske träffa några kompisar, kanske supa om det var någon som kunde fixa sånt åt oss. Annars röka och försöka undvika godis och sånna grejer liksom. Blä. Röka röka Camel Blue. Shit.. det är inte bra med allt gift - kom ihåg det.

P.s Jag är fruktansvärt fet idag

Vikt och sånt


Klicka på bilden för att komma till hemsidan och beräkna dina egna värden

Yes. Svart på vitt. Jag är fet.

Olägligheter

Min bästa vän är arg på mig. Min famlij hatar mig. Jag berättade för boyfriend om mitt självmordsförsök för några veckor sen. Jag har gråtit hela dagen. Jag har ätit massor och imorgon måste jag reda ut saker med min bästa vän.
Allt det här får mig att undra om det verkligen är värt att leva?

Bravo?

Efter en relativt trevlig helg, dock kanske några kalorier för mycket, har den här söndagen ballat ur totalt. Vaknade vid kvart i ett och gick ner och åt frukost med boyfriend, sen började mamma sitt vanliga kör. Fyfan. Jag blev arg, blev jätteledsen också, det resulterade i att boyfriend blev ledsen han med - hur tror ni det känns att sitta med den enda människan man verkligen älskar och se denne gråta för att han tror att jag är arg på honom. Hemskt är ordet du letar efter...

Nu sitter jag uppkopplad med min MacBook hemma hos boyfriend och skriver här, jag orkade inte vara hemma längre. Boyfriend sitter och skriver på sin skoluppgift och jag borde väl egentligen jobba lite på min kemiläxa.. men koncentrationen infinner sig inte. Jag är egentligen fortfarande arg på mamma, på hela min famlij faktiskt, men jag vill så gärna komma över det. Jag orkar inte ens vara arg längre.. fast jag kan inte sluta vara arg.

Föresten, jag har nu inte kräkts på två dagar. Jag tänker fortsätta så, idag tänker jag inte spy. Och inte imorgon heller. Jag har påsklov nästa vecka, det känns verkligen jätteskönt, för jag är sjukligt skoltrött. Nu ska jag nog försöka ta upp min kemi och plugga lite..

Äppel, päppel, pirum, parum

Frukosten intas vid nio idag: 1 äpple.
Lunch vid 12.40: 1-2 äpplen.
Mellanmål: äpplen
Middag: någonting som tyvärr inte är äpple...

Boyfriend

Han är den enda som kan få mig att känna mig attraktiv. Helt galet.
Sen går jag i och för sig förbi en spegel och
inser att det bara var en felaktig känsla jag hade för en kort stund.

Men idag har det väl gått bättre än igår men inte helt bra. Ikväll blir det en laxerande och imorgon bara frukt fram till middagen. Kanske äter jag middag med boyfriend imorgon och då slipper jag i varje fall föräldrarnas granskande blickar, när ska de inse att jag är fet och ful och måste gå ner minst 9kg i vikt? Dumma föräldrar. Kanske lagar boyfriend middag åt mig imorgon.. det skulle vara jättemysigt faktiskt. Älskar honom.. över allt annat.

Totalt antal kalorier: 1400kcal (alldeles för mycket)
Skärpning.

Matdagbok

Frukost: kom upp igen = 100kcal
Lunch: 1 stor kopp svart kaffe = 5kcal
Middag: spagetti och bacon + salt peppar, 1/2 avokado och några coctailtomater = 300kcal
Fail: 200g choklad = 1000kcal
Totalt: 1405kcal
minus ca 3h långsam promenad = 300kcal = totalt 1105kcal

Såg den värsta filmen någonsin idag med boyfriend. "Feed". Den var så vidrig - handlar alltså om personer som gillar att mata sina kvinnor (i detta fall tills de dör). Hemskt. Helt ärligt så fick den mig att inse att jag måste börja gå ner i vikt igen. Någonting slog om i mitt huvud, jag är inte vacker och jag kommer aldrig bli det om jag inte går ner i vikt igen. Mitt psyke ställde om sig helt och plötsligt vill jag inte ha mat, jag vill svälta tills jag väger 45kg igen. 9kg. Jag vet att det går, allt handlar bara om att faktiskt kämpa tills det inte går längre. Och då fortsätter man lite till. Det är dags, jag är på något sätt beredd nu, på ett sätt som jag tidigare inte varit. Jag har inte haft den här motivationen sedan innan jul förr förra året. Det är en underbar känsla.

Jag ska sväva mot himmelen               
Lämnar inga fotspår ens i sand

Dag 2

Veronica > Det låter som en bra plan. Vi väntar lite med tävlingen också, när i ändå är igång.. heeeh. Ska nog kanske göra lite äppelchips ikväll om jag hinner. Dock har jag nästan ingen fri tid där jag kan göra vad jag vill.

Första April
Vikt: 100 000 000 000kg
Frukost: den kom upp typ av sig själv.. typiskt
Psykisk status: rätt bra, det är soligt
Planer för dagen: träffa pojkvännen en snabbis, sen ringa Mr F och sitta och kejderöka på perrongen
Äta mer idag: middag ikväll, kanske någonting mer om jag pallar...

http://ihatemybody.blogg.se/images/2008/beautiful-skinny-girl_17801432.jpg

RSS 2.0