Comeback!

Har inte ens varit i närheten av en dator på flera dagar nu. Solen håller mig utomhus och jag har faktiskt fått lite fin färg, är faktiskt nästan brun nu - sexigt, enligt boyfriend.

Jag har faktiskt lyckats gå ner i vikt igen, det går återigen framåt och jag ska se till att det fortsätter så. Om 10 dagar åker jag till Grekland och jag skulle gärna vara något kilo lättare då - även om det är en önskedröm. När jag väl är där kommer det antagligen gå rätt bra för mig, kommer ju inte bli någon hets och i övrigt blir det tre mål om dagen. Frukost, lunch, middag. Är borta en vecka och det kommer bli väldigt skönt att komma bort.. fast svårt att vara ifrån boyfriend. Tycker det är sjuktligt jobbigt att han är på middag med släkten idag och har varit borta två timmar. Men han har lovat att komma hem sen och se på film med mig, och äta Ben & Jerry's glass. Och, ja, jag ska äta glassen. Har märkt att det inte gör något om man äter godsaker (om man inte äter hur mycket som helst, alltså typ 1kg godis eller något) så länge man inte äter så mycket resten av dagen.

Dagens Intag
Frukost: bubbelvatten
Lunch: en liten portion snabbnudlar + sodastreem-cola (14kcal/dl)
Mellanmål: 3 hembakade kolakakor
Middag: ska snart äta pasta med stekt kyckling, squash, fetaost, oliver och pasta
Övrigt: Ben & Jerry's glass med boyfriend, senare ikväll

Dagens vikt: 54,7kg (-0,3 sen igår)
jag går för tusan upp och ner hela tiden..

Svar: Jag gick upp från 37 till 55 för att jag fick bulimi. Jag vill inte gå ner under 40 för då blir jag säkert inlagd + att det är nästan farligt

"Cocopop svarar"

Jag tänkte försöka svara lite på era frågor och kommentarer och så vidare! Om jag missar någonting får ni skrika till!

När jag vägde som minst vägde jag runt 37kg, jag är 162cm kort. Tyvärr tänker jag inte säga någonting om hur jag åt när jag vägde som minst, men jag kan säga att jag åt frukost, lunch, mellanmål och middag. Det fungerar faktiskt väldigt bra, men nu när jag har bulimi också så fungerar inte det konceptet liksom. Mellanmål, som någon nämnde, är faktiskt väldigt viktigt - i alla fall när man är överviktig och vill gå ner i vikt. Det är bra till en början, sen när man kommit in i svälten är det nästan skönare att bara hoppa över mellanmålen. När jag vägde som minst hade jag faktiskt en "ätardag", på lördagar åt jag massa godis. Då menar jag också massa, det handlade om mellan ett halvt och ett kilo. Och det hjälpte mig faktiskt att gå ner i vikt.

Det som är så underligt är att jag inte kan gå tillbaka till det här, inte på ett snabbt och enkelt sätt i alla fall. Det är som att mitt sinne inte vill som "jag" vill... eller något åt det hållet.

Men en sak har jag i alla fall bestämt mig för nu - jag ska aldrig mer kräkas. Fast man kan ju faktiskt inte säga aldrig, så jag säger bara att jag inte ska göra det. Om det händer någon gång ibland så spelar inte det mig någon roll, bara jag inte gör det hela tiden.

Kan hur som helst meddela att jag gått ner 0,9kg idag. Hade gått upp 0,9kg imorse och nu är det borta. Vattenvikt? Inte fan vet jag, men jag har inte kunnat behålla mat idag, det är väl därför.

Boyfriend kommer hem idag, jag är överlycklig och bara längtar efter att få gosa in mig i hans famn!
Vill somna med hans armar runt mig.. känna mig trygg och älskad.

Nya mål att nå

Mål 1: under 50
Mål 2: 45
54 Färga om håret
53 Använda nya ringen
52 Ansiktsmask
51 Fotbehandling
50 Köpa nya underkläder
49 Piercing
48 Bodybutter m.m
47 Silverhalsband
46 High-heels!
45 Nya jeans

Det här är min nya plan. Vill först och främst nå ner under 50kg. Mitt drömmål är att komma tillbaka till 45kg (tänker inte gå ner under 40 igen, det är så inte värt det!). Men, så jag börjar med att satsa på att komma tillbaka under 50 som sagt. Hoppas på att nå det innan sommaren är slut, annars får det bli tills innan nyår eller något. Jag orkar inte svälta, jag ska ta det här lugnt och metodiskt - och jag ska sluta kräkas! De senaste dagarna har jag varit tillbaka i gamla vanor.. alltså äta massor, hetsa, och sen kräkas. Det är inte värt det. Här är min nya plan, för jag vill sååå mycket mycket mycket massa gå ner i vikt igen. Jag ska klara det. Jag låg på 55kg idag, var på 54,2 igår, så det var ett tillbakasteg som hette duga. Antar att det är för att jag kräkts så mycket de senaste dagarna. Ska bli ändring på det - NU.

Sola dig smal

Vi vet väl att man ser smalare ut om man solar? Alltså, om man är brun. Det är något slags ögon-lurendrejeri typ. Haha. Ligger i alla fall på våran altan i solen och steker. Är faktiskt oförskämt vit just nu... har hur som helst släpat ut datorn så att jag kan blogga medan jag blir bruuuuuun.

Har föresten gått upp i vikt lite idag. Fyfan. Men det ska nog ordna sig.. ska dricka riktigt mycket hemgjort iste sötat med sötningsmedel och massa vatten. Det ordnar sig. Ta det bara lugnt. Fast jag måste äta idag, det ser mina föräldrar till. Wellwell.

Nu ska jag gå och se om mitt iste har svalnat!
Puss så länge

Citron

Varför denna besatthet av citron?
Alla kändisar som ska banta verkar bedyra citronens förträfflighet. Själv fattar jag ingenting? Inte har jag blivit smalare tack vare att dricka en coctail av citron och cayennepeppar.. för att inte tala om proteinbristen man måste få efter att ha levt på kolhydrater och citronvatten. Inte nog med det, kräks man och samtidigt dricker eller äter massa citron kommer tänderna snart bli missfärgade och emaljen förstörs. På den här sidan kan man läsa om "The Lemon Juice Diet" och dess förträfflighet, my ass! Helt seriöst, ska man överleva på citronjuice utan att börja hetsa efter första dagen? Skulle inte tro det..
Eller, kanske om man är som jag var för lite drygt ett år sedan (fullfjädrad anorektiker, alltså, jag åt ingenting) kan man möjligen klara det. Men för oss som kanske lutar lite lite lite mer åt bulimi eller liknande problematik - det kan omöjligt fungera!

http://www.healthtohealthy.com/images/LemonJuice.jpg
(klicka på bilden för att komma till orginalbilden)

Återfall

Jag har haft ett litet återfall idag. Det hela började med större siffror än jag förväntade på vågen.. gick efter det och åt "frukost", men jag kunde inte ha kvar den i mig. Jag menar inte psykiskt nu, det kom upp av sig självt. Vill inte kalla det hets, men det var hur som helst sjukt mycket mat det var frågan om. Efter "frukost" gick jag och la mig igen, slötittade på Greys Anatomy och sov en timme. Gick upp. Var på något vänster nere i köket igen. Hetsade och spydde.

Nu väger jag mindre än i morse och jag har en ansiktsmask i ansiktet. Ska snygga till mig och sen fortsätta städa mitt rum. Håller på att möblera om faktiskt, det ska bli skönt med förändring..

Och juste, jag slipper ju middagen ikväll - det kommer bara bli en latte eller liknande tillsammans med min kompis. Ska köpa cigg för mina sista slantar också.. har liksom 100kr kvar den här månaden. Tack gode gud att man bor hemma!

Ska sortera igenom alla mina tidningar, kanske jag har tur och hittar lite nya/gamla tränings eller bantningstips! Vem älskar egentligen inte att kolla igenom värdelösa tips och träningsprogram som utlovar viktförlust på flera kilo i veckan? HAHA.

Ensamhet

Älskade Boyfriend är inte här. Jag känner mig så ensam.
Vad är det för fel på mig? Man ska kunna klara sig utan att träffa sin respektive varje dag. Det ska fungera.
Men det gör så ont i hjärtat på mig. Jag orkar inte.
Ensam med mina tankar. Aj.
Har ätit lite godis ikväll, naturgodis. Alltså utöver det jag åt i eftermiddags.
Det känns som om jag kommer vara fet imorgon.
Alltså, jag kommer ha gått upp.
Men imorgon slipper jag äta middag, ska fika med en kompis på stan klockan 20.00.
Så middag, nej. Men jag vet inte, borde kanske äta någonting i alla fall..
Aj. Ensam med mina tankar.

The Hangover

Igår var jag och boyfriend och såg "The Hangover", Baksmällan, på bio. Jag löste in en liten "kärleks-check" som han gett till mig för en tid sen så han bjöd mig. Jättemysigt att sitta där i biomörkret med en Pepsi Max och en påse naturgodis. Jag har, bara for your information, kommit väldigt långt på bara några dagar/en vecka. Jag kräks inte alls (med undantag för midsommaraftonskvällen då det var så illa tvunget) och har på kuppen gått ner nästan ett kilo!

Jag äter ganska mycket, tycker jag, men det är kontrollerat och jag äter måltider - någonting jag inte gjort på väldigt länge!
Eldprovet kommer dock nu i veckan, boyfriend är inte hemma måndag-onsdag/torsdag så jag har ingen som äter lunch med mig. Frågan är då alltså om jag klarar att äta lunch själv eller om jag kommer hoppa över den, alternativt äta för mycket och kräkas. Jag tänker inte göra någon av de sakerna. Jag ska äta en nyttig lunch varje dag och inte kräkas.

Dilemma i mitt liv!
Det är en kille, M, som har börjat ta mer och mer kontakt med mig. Han har gjort det klart att han gillar mig och vill träffas oftare och han har till och med föreslagit att vi ska gå ut och äta tillsammans - trots att jag har pojkvän! Jag ser M som en jättetrevlig och några år äldre killkompis, men det verkar som om han ser mig som någonting.. mer?
Jag vill naturligtvis träffa honom, ha kvar honom som kompis och festa med honom - för vi har verkligen jättekul på fest. Men hur gör jag det klart för honom att jag har pojkvän och inte är intresserad av någon affär?

Dagens intag
Frukost: 1 avokado + salt
Lunch: Laxbagel med philadelphiaost + mellan soyalatte + kaka på Waynes (med mamma på stan!!)
Middag: mamma och jag ska grilla kycklingfiléer och göra pastasallad till
Övrigt: några bitar naturgodis
Totalt: ca 1200-1400kcal

Och tänk, jag äter så här mycket och verkar ändå gå ner ca 0,2kg per dag!

Varför kräks du?

Dolittle frågade mig varför jag kräks (kräktes?) när jag vill gå ner i vikt - "man går ju upp i vikt av att kräkas". Kära Dolittle, jag vet inte om du är/har varit ätstörd, men om du har det så vet du att ätstörningar av alla dess slag är väldigt bundna till ångest. När man, efter att ha ätit en måltid eller hetsätit, kräks sänks ångestnivån lavinartat. Du slipper alltså den tillfälliga ångest som maten ger. Men, som du säger, det ger ju inga som helsta resultat i längden.. man går faktiskt inte upp i vikt av att kräkas "vanligt" (alltså kräkas efter att ha ätit en normal måltid) men man går däremot upp i vikt när man kräks efter att ha hetsätit stora mängder mat. Plus att kroppen samlar på sig vätska och man blir väldigt svullen (ofta i ansiktet).

Idag har jag haft trevligt, boyfriend och jag åt som sagt picknick och mitt ätstörda sinne kommer ihåg nästan allt jag åt. Det var kyckling, lite lite lite potatissallad (som det stod "kalorisnål" på), en bit bröd, tre bitar bireost, jordgubbar i massor, två stycken 2,25% cider med Limesmak, x antar bitar naturgodis. Känns okej, för det är liksom det jag har ätit idag hittills. Mamma och jag ska snart laga middag dock - entrecote med avokadosallad, bröd, ost och Loka fläder. Loka i alla fall för mig!

Men, sen har vi efterrätten. Till tre personer gjord på ca 2-2,5dl oatly iMat, 100g 70% choklad och sen till det jordgubbar och lite vit choklad. Här får ni receptet föresten!

Chokladkoppar med mörk choklad
100g 70% choklad
2-2,5dl oatly iMat
jordgubbar
hyvlad vit choklad

Gör så här: värm oatlyn i en kastrull, koka ej. Bryt ner chokladen i oatlyn och låt den smälta - rör om. Häll sedan upp i tre koppar/portionsskålar. Låt svalna/stelna på sval plats och servera sedan med hyvlad vit choklad och färskajordgubbar!

Frånvaro och framgång

Nu har jag varit en aning frånvarande i två dagar (är det väl?). Men framgången har inte låtit vänta på sig! Jag har inte kräkts på dessa två dagar och jag är återigen nere på en relativt låg vikt, det känns så skönt att jag inte vet riktigt vad jag ska säga.

Dock är det ju midsommar idag, jag och boyfriend har köpt picknick-mat och ska eventuellt iväg då på just picknick i det gröna. Men eftersom vädret är lite si och så, så funderar vi på att bara sätta oss i trädgården eller, det ännu mindre romantiska alternativet - sitta inne. Jag ser det nästan framför mig, jag ocg boyfriend i tv-soffan med våra jordgubbar och glass sittandes och tittandes på Sex And The City.

Hur som helst, önska mig lycka till - jag ska gå ner fem kilo (nu 4,5) under sommaren!
Lycka till ni andra också, och glad midsommar!!

Kallt te

Sitter vid mitt skrivbord och avnjuter nästan kallt te.
Boyfriend ringde, önskade mig godnatt och sa att han älskar mig.
Älskar mig mycket.
Boyfriend, jag älskar fortfarande dig mera.

Vikten ikväll var låg. Jag har gått ner under dagen. Att väga mig på kvällen peppar mig faktistk ofta att inte äta mer, att inte dra i gång en stor fet hets, utan bara dricka lite vatten (eller som idag, te) och ta det lugnt. Ska bara dricka upp mitt rooibos-te med smak av citron och sen borsta tänderna - läsa lite ELLE kanske, och sen sova.
Boyfriend kommer hit imorgon bitti och så ska vi laga pankakor. Jag vet inte hur jag blev indragen i det, men nu är det så det kommer att bli. Det är ändå så att jag föredrar att ha honom här och äta frukost/lunch med istället för att äta själv. Hatar att äta själv - det går inte!

Nu vill jag bara sova, min hjärna tar självmord mot insidan av skallbenet.

Kaviar

Varför kaviar? Det är liksom rätt äckligt när man tänker på det..
Men just i detta nu är det precis det min kropp vill ha och kräver! Den vill ha kaviar och jag är en nanomillimeter från att ge min kropp precis det den vill ha.. Kaviar. Funderar på att hetsa och kräkas, bara för att allt ändå är åt helvete.

Imorgon ska jag följa den här matplanen..
Frukost: vatten
Lunch: (med boyfriend) vårrullar, wokgrönskar, nudlar om han vill ha. Eller wokgrönsaker + tika masala-sås och nudlar.
Middag: det som mamma serverar
Övrigt: massa vatten/kaffe/te

Jag vill bara lägga mig och sova och se att det blir morgon.

AAAAAAAAH

Min skärm till datorn - DEN HAR SPRUCKIT!
Oh, my god. Nu måste jag kolla försäkrningen!

Mandelmassa

Dagen har varit skit från början till slut.
För mycket frukost, som senare kom upp (i alla fall en del). Sen två avokados med aromat till lunch.. och på eftermiddagen en ganska stor bit mandelmassa. Kan det bli mycket värre? 55% mandel i 100g mandelmassa - resten är socker. Och både mandel och socker är onyttigt. Mandel, med alla sina kalorier, socker med allt sitt... socker. Äckligt. Middagen ska stax serveras - köttfärsås med rivna morötter i och pasta (natruligtvis).

Känner mig väldigt tjock idag, speciellt runt låren.
Därför har jag inte velat ha sex idag.
Och boyfriend är upptagen ikväll, så det blir nog inget träffa honom ändå.

Gulligull

Ligger och myser lite med min dator i sängen.
Boyfriend sover inte med mig i natt
, så jag känner mig ovanligt ensam.
Hela helgen har vi spenderat i varandras närhet,
så nu är det läskigt tomt.
Hela helgen har varit dränkt i vin för min del.
Alkohol. Det är på ett sätt skönt, då slipper jag tänka.
Alkohol. Härligt, men farligt farligt.

Har ganska bra koll på ätandet just nu. Går ner lite i vikt faktiskt.
Långsamt. Smärtsamt långsamt faktiskt.
Men allt som är neråt är bra, det enda snedsteget på hela helgen
som resulterat i hets och kräkning var i kväll.
Godis, två mackor med ost/skinka, en danioyoghurt, en bit kladdkaka.
Känner mig äcklig.

När jag väger under 50kg igen (ca 4,5kg kvar...)
blir det belöning. Piercing. Läppen?
Labret off center!

Matdagbok x2

Fredag var på studentfirande
Frukost: 1 liten soyalatte
Lunch: Tonfisksallad + cola light
Middag: Sallad + liten köttbit + brödskiva + tre bitar bireost
Dryck till middag: vin, champagne, öl
Övrigt: Marabou Daimchoklad (delade 200g med boyfriend)
Totalt: ca 1600kcal..

Lördag fika på stan med kompis
Frukost: 1 Danio aprikos (180g) + te
"Lunch": Stor soyalatte på Waynes + 270g naturgodis
Middag: (ska ätas snart!) 2x hemmagjord hamburgare med fullkornsbröd + bubbelvatten + 1 majskolv med salt
Övrigt: choklad med boyfriend och gemensam vän, undviker mer mat efter detta..

Fikade som sagt med min käre vän på stan idag, på söder - igen. Hon är så jävla härlig! Men hennes pojkvän är ett jävla kontrollfreak. Hon verkar inte inse att hon kan säga åt honom att inte smsa var tredje minut så fort hon är iväg med någon (mig) och fikar i stan - det är okej att ha personal-space liksom. Jag är visserligen god vän med pojkvännen också och han är verkligen jättetrevlig och grejer, men om det hade varit jag som haft honom som pojkvän skulle jag känt mig "förföljd".
Undrar om man är så rädd att förlora den andra att man låter personen betee sig lite som den vill?

Det är samma sak, fast mycket värre, med en av min mammas kompisars kille/sambo. Henne kan vi kalla J och honom H. H ringer J sent på kvällen och om hon inte svarar antar han direkt (nästan bestämmer att det är så) att hon är otrogen och därför inte svarar. Det som jag berättar nu är bara toppen på ett isberg men jag vill inte gå in på så mycket detaljer. J vågar hur som helst inte lämna honom eftersom det "är ju onödigt att lämna någon som ändå är helt okej". JO, TJENA HOPP! Det är inte okej att nöja sig med medelmåttig, det ska vara BRA och inte bara OKEJ.

Min boyfriend och jag diskuterade framtida sammanflyttningar och eventuella familjebildningar idag.. skrämande! Han är vuxen och jag känner mig som ett litet barn.. ibland.

Eftermiddagsvikt: 54,4kg (med latte och naturgodis i magen! Äntligen är jag på rätt spår!)

Chokladkaka med marängtopping

Jag och syster bakade chokladkaka. Jag följde inte med på studentmottagningen eftersom det blev lite knas så att säga. Tänkte naturligtvis inte äta av kakan.. men det gick ju åt helvete. Slutade med att jag efter att vi sett klart filmen vi såg på, gick och åt 5dl grekisk yoghurt med honung och sen kräktes. Lunchen kom det upp lite av också, bra. Men jag fick inte upp all kaka tror jag. ÅH, min ångest är på topp! DÖDA MIG.

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
Martina >> TACK, jag har hela tiden undrat vad det heter när man bara har "ena snakebiten" - någon sa en gång att det hette Snakebite 0,5 men det till och med låter ju fel. Är just nu ganska inne på Labret (sa jag rätt ju?).. men vi får väl se. Det får bli som belöning när jag åter igen är under 50kg!

Piercing

Jag är jävligt taggad på att fixa piercing! Okej, jag kommer hur som helst få vänta tills mars nästa år - då fyller jag 18 - men ändå. Det är lika bra att börja fundera på det nu. Septum? Snakebite? Kanske bara en snakebite, blir nog för mycket med två. Vet dock att det inte ska bli någon jävla medusa...

Jag vill alltid göra någonting nytt med mitt utseende, tröttnar allt för lätt. Och om jag nu skulle ta en piercing, om jag skulle ta tex en septum, skulle jag ju bara kunna ta ut den när jag inte vill ha den och den kommer inte synas någon stans. Nice biatch!

Föresten kan jag meddela att jag är precis lika fet idag som igår. Och jag åt sex mackor med smör till frukost. Sen försökte jag spy, men jag fick bara upp juice. Ska på studentmottagning idag, kul, då blir det ju typ tårta där och shit. Får försöka slingra mig och bara äta sallad eller något - hoppas bara boyfriend håller käften, jag är ju fet ju för fan.

Vill sluta spy nu, vad fan tillför det egentligen? Inte ett jävla skit! Och man går faktiskt inte ner i vikt av det, det hjälper inte. Resulterar bara i vätskebrist and other shit. Helvete vad jag känner mig militant idag!

Spy blod

Jag undrar lite, när man spyr blod - vad är det som blöder?
Det enda som hänt mig är att jag fått sår i halsen och följaktligen sett lite blod i mitt spott, men aldrig så att det faktiskt varit blod i spyan. Har det hänt att du kräkts blod, vad var det du spydde då? Jag vet, äcklig fråga, men jag undrar verkligen.

Jag åt nyss middag - Sweetchilinudlar med fläskkött. Gott? Inte direkt..
Sitter nu och har ångest över att jag åt massa kolakakor tillsammans med boyfriend i eftermiddags. Alltså, han åt kanske tre fyra och jag åt resten. Kändes som jag åt 100 stycken helt själv. Urk, döda mig.
Om jag har kvar samma vikt som idag imorgon bitti kan jag skatta mig lycklig - men troligen har jag gått upp ett ton eller två. Dagens intag har varit... 1 äpple, 1 ägg, lite russin, 1 portion mackaroner + pesto + lax och mackrill i tomatsås, massa kolakakor, två rutor choklad, 1 skål frysta jordgubbar, 1 litet paket SIA vaniljglass. Mackaronerna, peston, fisken och glassen kom upp igen!

Känner mig så jävla äcklig. Måste nästan gå och väga mig bara för att se att jag är fet.

Schools out for summer!

Hade skolavslutning idag, min lärare hade dukat upp med glass och jordgubbar. Tog några jordgubbar men skyllde på laktosintollerans och tog ingen glass - det är ju till och med sant! Sen kom jag hem och åt lunch, 1 p mackaroner med pesto och ost. Fisk och glass till detta. Försökte spy upp det, men fick inte upp allt.. skit också!

Till frukost imorse åt jag ett ägg, ett äpple och lite russin. Kändes bra då, men oj vilken ångest jag hade på väg till skolan.

Vikten är ungefär som förut.. vill att den ska vara mindre!

Food and sex

Frukost: 2 mackor, 2 skålar Kelloggs special K, juice, ost, grekisk yoghurt + nektarin + honung mm. (kräktes)
Lunch: 1 stor latte på waynes + 33cl cola zero
Mellanmål: torkad frukt + 2st yoghurt doppad äpple med kanel (jättegod faktiskt!)
Middag: 1 p pasta med lite bacon och salt/peppar
Övrigt: lite mer torkad frukt + massa vatten, cigg och några tuggummin
Totalt = ca 900-1000kcal

Jag måste bättra mig, men om man äter runt 1000kcal ställer väl kroppen inte in sig på svält och då borde jag helt enkelt gå ner lättare. Måste snabbt tappa 5kg, i alla fall innan juli, så det är bara att kämpa på. Blir svårt att slippa undan måltider nu på sommarlovet - men det kanske är bra, då kanske jag slipper hetsen?http://www.condomdepot.com/content/product/large/lelo-gigi-depot.jpg

Min LELO Gigi har nu anlänt, till både min och boyfriends förtjusning. Låt mig säga att det inte tog lång tid innan vi testade den - kan starkt rekomendera Gigi då den faktiskt är bra att använda tillsammans (i detta fall användes den på mig, men jag kan tänka mig att den fungerar på båda parter med lite fantasi).

Måste slå ett extra slag för LELO eftersom detta är ett svenskt företag som tillverkar och säljer "ergonomiska" sexleksaker. Rätt så snygga är de ju också, kolla bara på LELO Nea...
https://www.spicetoy.com/thumbnail.asp?file=assets/images/products/LE0343.jpg&maxx=0&maxy=0
Och naturligtvis levereras alla med en fin ask och en sidenpåse för förvaring. Underbart!

Söder

Idag ska jag träffa två kompisar och fika på söder. Det var länge sen jag såg dessa små fina människor så det ska bli jättekul att återse dem igen. Ska ses där runt 13.30 så jag har lite tid att slå ihjäl först..
Som vanligt kan jag inte äta frukost utan att spy upp den, så jag åt en skål grekisk yoghurt med nektarin till + 2 ostmackor med inlagd gurka + 2 glas juice + 4 kakor. Sen sprang jag till toan och fick upp nästan allt, lite är kvar i mig - det känner jag - men det kanske är okej. Jag ska bara dricka kaffe i övrigt idag, och röka förstås! Hm. Måste köpa cigg innan jag pyser till stan!

Dagens vikt är för hög, vill se mindre siffror så snabbt som möjligt. Men det är väl bara o vänta kan jag tänka mig, när man inte har efedrin går allt väldigt långsamt. Måste köpa effe nästa gång jag har pengar att göra det!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, ta en dusch och sminka mig. Undrar vilka kläder som ger minst ångest en dag som denna, jag vill inte känna mig som en strandad val.


Uppdatering 09.45
Jag ska klara det här, efter sommaren ska jag vara 5kg lättare! Då ska jag väga under 50kg, det är bestämt nu. Ska nog börja läsa andras ana-bloggar, för, det är på något konstigt vänster väldigt peppande! 50kg, bmi 19,1. Det är fortfarande för mycket, jag vill tillbaka till mina underbara 40kg.. tror jag, eller i alla fall 45!

LELO Gigi

Jag har beställt en LELO Gigi nu!

Täck över din tjocka kropp

Jag känner mig så fet att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Snart finns ingen annan utväg än att helt enkelt sluta äta helt och hållet. Jag måste ha tag i efedrin och det är snabbt! Någon där ute som vill sälja? Jag kan skicka pengar i ett kuvert eller liknande..

Ska inte äta mer idag, har redan hetsat två gånger och mår verkligen skit. Skit skit skit.
Ungefär följande har fått åka ner i mig och sen i toaletten:

4 chocolate chip cookies
1 risifrutti
1 p mannagrynsgröt
1 dubbel toast
3 knäckebröd med mjukost
1 banan
lite chips/popcorn
choklad
nötter och russin
ost
pesto

Jag har säkert ätit mer än då, men jag kan inte komma ihåg det. Jo, juste - jag har hällt i mig massa juice. Men, när jag vaknade vägde jag 5x,6kg och nu väger jag ungefär 5x,2kg. Det är ju i alla fall trevligt.. trots att det bara är vatten jag förlorat.

Efedrin köpes?

Sjukt ovärt

Jag har inte kunnat logga in på bloggen på typ två dagar - varför? Det är det fan ingen som vet... Sjukt ovärt i alla fall, för jag skulle ha behövt skriva av mig lite. Orkar inte med det här längre, försöker äta normal mat, inte för mycket, men det slutar alltid med att jag sätter i mig massa annat i alla fall. Jag kan inte "bara" äta lite, jag kan bara äta mycket eller ingenting alls. Jag måste typ öva mig på det. Sommarlovet kommer väl få gå åt till det här antar jag. Föresten så är jag ledig idag, så jag hoppas att det går bra. Och jag hoppas för allt i världen att pappa inte stannar hemma - då blir jag fanimig tokig.

Nu tror jag att jag hörde honom låsa dörren och dra härifrån, bravo!

Ska försöka ta det lite chill idag, städa rummet lite, duscha. Det kommer att gå bra.
Föresten, jag är laktosintollerant men äter ändå produkter innehållande mjölk - kan det vara så att det får mig att stanna kvar på samma vikt. Kan laktosen få min kropp att inte tappa i vikt?

Om man inte är smal, har man inte rätt att leva då?

Jag skriver bara ett kort inlägg nu.

Idag har jag känt mig så tjock. Mått seriöst illa över allt jag blivit tvingad (för det har jag, i sällskap av "vänner") att äta. Nu sitter jag bara och har extrem ångest och vill dö. Nej, stryk det sista - jag vill ha laxerande och sen, efter det, sällskap av boyfriend. Vilken underbar tur att det ligger två laxerande på mitt skrivbord.. snart ska de ner i magen. Snart.

Allt känns så hopplöst att jag inte vet om jag orkar mer.
[email protected]

Paranoia

Jag är nu helt säker på att jag är gravid. Shit, min paranoia växer sig starkare..

Men vikten verkar stabilisera sig, så det kanske är falskt alarm i alla fall. Har sakta sakta börjat gå ner lite i vikt - men så oändligt sakta, det handlar om några hg i veckan kanske just nu. Har väl snart kommit tillbaka till där jag var för några veckor sedan. Men det är så långt kvar.
Nu ska jag sitta och titta på dokumentärer om anorexia och dricka vatten i mängder.
Och inte tänka på hur mycket jag vill gå ner och vräka i mig lite ost...

Utebliven mens?

Jag borde ha fått min mens nu - nu för tiden, när jag går på p-piller, kommer alltid mensen dagen efter första sockerpillret (idag). Och den borde ha kommit på förmiddagen, för det gör den alltid. Kan det vara på "underbart" att jag har misshandlat min kropp så mycket att den slutat få mens (borde jag inte då hur som helst ha mellanblödningar p g a pillrena?) eller, ve och fasa, kan jag ha blivit gravid? Okej, jag kanske är lite extremparanoid.. men alla vi kvinnor har väl rätt till denna paranoia en gång i månaden?

Dagens intag (hittills)
1p gröt + 1 banan
2x33cl cola light
popcorn (hemmapopade)
lite godis

Score vad jag är urusel. Men jag har i varje fall tränat.. och snart är det middag. Undrar vad jag blir tvungen att äta då?

Kvällsvikt

Tänkte att, here we go, nu ska vi ta och kolla Cocopops kvällsvikt!http://graphics8.nytimes.com/images/2007/05/10/fashion/10clav190.2.jpg
55,1kg (0,5kg mindre än igår!)
Bravo. Det betyder att jag kommer väga ännu mindre imorgon.
Styrketräning med egen vikt kanske var en vinnare ändå?
Plus att jag just nu kräks upp nästan allt jag äter - inget att rekomendera.

Pepp pepp pepp!












Nyckelbenen på den där bruden!


Illamående

Min kropp vill inte längre verkar det som. Jag kan inte äta, för då vill den kräkas. Jag kan bara låta bli och träna istället eller äta och ta konsekvenserna. Min mage vill inte ha mat - den vill vara tom. Min själ vill gå ner 5kg innan det är för sent, men vill min kropp sammarbeta? Jag ska göra allt i min makt nu, jag ska bli smal. Nu ska jag träna, sen åka och färga håret igen. Jag är ledig från skolan idag, så jag slipper kalorier och jag hinner träna.

Bränn bort fettet, jag ska bli smal igen.

Högsta vikt: 55,6
Lägsta vikt: 36,7

Morgonstyrka

Nu har jag precis tränat styrka i 20 minuter. Funderar på att köra 20 till om en liten stund, eller i alla fall i eftermiddag om jag nu inte hinner träna mer innan skolan. Känner mig riktigt duktig - fast enligt såna där kaloriförbränningsuträknare har jag bara brännt runt 150kcal. Får väl göra minst 20 minuter till, då blir det i alla fall 300kcal. Och vad är 40 minuter på en dag?

Självklart kan anonym som jag skrev om förut ha en poäng - men hur bra uttryckt var det egentligen? När någon formulerar någonting sådär får jag taggarna utåt direkt.. det är inte meningen, men det blir så.
(föresten, kan ni inte hitta på små gulliga smeknamn så jag slipper kalla alla "anonym"?)

Funderar på och gå ner och äta frukost, om det ens är värt det - om jag inte äter ligger jag ju 150kcal minus idag redan. Men jag borde äta frukost, och för övrigt tror jag att pappa är kvar i huset och då kommer han bli jättegnällig om jag inte tar mig lite frukost. Funderar på att koka ett ägg och äta ett äpple eller så, det låter bra.

Får se när jag hinner klämma in mer träning,
"Kan man inte banta, får man träna som en galning istället"

Knölen

Idag var jag faktiskt på ungdomsmottagningen och kollade upp min knöl. Eller, de kände, tittade efter och funderade men kunde inte hitta den - skönt, på ett vis, om det nu är så att den faktiskt inte är där längre. Hon sa i alla fall att det kunde ha varit livmoderhalstappen eller möjligen en cysta eller bara en svullnad. Dock skulle jag komma tillbaka för ultraljud om jag antingen hittar den igen, fortsätter ha ont när jag har sex, eller om mina menstsmärtor inte lindras.

Förlåt, men jag hinner inte skriva mer - måste få klart en powerpoint till imorgon!

RSS 2.0