Tisdag 10 Mars

Intag (middagen ej medräknad)
2 avokado = 250kcal
2 små äpplen = 100kcal
vindruvor = 200kcal
"blandad sallad" = 50kcal
2 skivor bröd = 150kcal
ost = 100kcal
morotsjuice = 40kcal

Totalt = 890kcal
(+ middag.. kanske 1300kcal?)

Jag har inte hunnit träna idag, det är fail. Kanske att jag hinner iväg på ett yogapass ikväll, men chansen till det är extemt liten. Dagen i övrigt har väl gått bra, jag har ätit tre mål och haft kontroll över vad jag ätit. Det är det här som är min nya idé, jag ska få kontroll och börja äta nyttigare. Som ni ser, mycket frukt och grönt. Dock inget protein, det är inte bra, men jag räknar med att mamma serverar någonting ikväll som ger mig de proteiner jag behöver.

Har jag nämnt att jag är ledig imorgon? Jag har egentligen en lektion mellan 10.30-11.30 men jag orkar inte gå på den. Jag stannar hemma istället, tränar och pluggar till franskaprovet på torsdag. Trevligt trevligt, IG är kommer jag. Jag orkar helt ärligt inte ens bry mig. Jag skulle bry mig, men det finns viktigare saker att ta hand om i mitt liv just nu. Som min figur..

Pojkvännen har varit borta i två dagar, kommer hem på torsdag natt.
Jag saknar honom så det gör ont.

Kommentarer
Postat av: moi

hej babe, jag har sagt till nåra nu som läste din blogg :). men jag funderar på att skriva ut i min blogg att folk som läste din blogg skall kontakta mig. och då ger jag dom ditt anvd.namn och lösen. eller? jag vet inte vad mer jag skall göra.. aja, anyway. hur går livet?



puss på dig!<33

2009-03-10 @ 18:55:19
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/
Postat av: moi

Svar: Okej, men då lägger jag ut en liten text för dom som läste din blogg :*.



Det går väl... åt rätt håll i alla fall hoppas jag. Jag håller mig från allt och äter i stort sett bara frukost och middag. kanske en frukt imellan det. men sen är det det där dumma brödet. jag kan inte sluta. och mamma köper värsta limporna och allt. :(



men vet du vad? we can do this, som förr. vi skall bli det vi var, fast bättre. eller hur? vi kan! kram ♥

2009-03-10 @ 20:20:04
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0