En liten seger!

Nu är det, som jag antar att de flesta där ute upptäckt, kväll. För vissa kanske det till och med räknas som natt? Men, det var egentligen inte det här jag ville uppmärksamma. Jag har precis haft en liten seger mot fettet!
Jag kom hem och upptäckte att alla gått och lagt sig. Jag var törstig så jag pressade en citron och blandade med vatten. Direkt kom tankarna på om jag skulle äta någonting mer upp i huvudet. Ost, glass, äpple, nötter? Men jag behöll lugnet, satte mig på toaletten och funderade.

Ville jag verkligen äta? Vad händer om jag äter - jag blir fet - vill jag det? Nej. Svaret på alla frågorna blev nej. Så, jag släckte helt enkelt de sista lamporna och gick sedan upp på övervåningen för att borsta tänderna och tvätta av mig dagens synder. Skönt.

Imorgon tar jag lite sovmorgon, hoppar över första lektionen och tränar lite hemma istället. Ska göra lite styrkeövningar så att jag får träningsvärk igen - den börjar tyna bort nu. Sen blir det två lektioner i skolan fram till 12.30 och sen hem till boyfriend. HELG LEDIGT!!

Blir nog till att grilla till middag på lördag med vännerna om det är fint väder. Det är skönt att äta med vänner, jag har alltid bättre kontroll då än när jag äter hemma. Antar att jag sätter upp en fasad - att jag är kontrollerad och duktig, nyttig och inte alls ätstörd (möjligen att jag äter för lite, men det är ju ändå bättre det än att äta för mycket). Hoppas på minst trettio grader och pangsol. Vill faktiskt sola min bleka kropp - jag har inte solat på tre år så jag är helt enkelt vit.

Godnatt, imorgon blir det träning av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0